Alla artiklar

Litauiska fotbollsspelare segrar över Lettland i Baltic Cup-finalen

74views

Lördagens semifinal började med att letterna hade ett territoriellt övertag, ett av deras anfall slutade med mål i det litauiska målet, men domarna blåste av för offside.

Så småningom började det litauiska laget ha mer och mer bollinnehav och lyckades komma farligt nära flera gånger. Ett skott av Paulius Golubickas var nära mål, men Armands Kutis försök neutraliserades av den lettiska målvakten.

Inget av lagen lyckades göra mål i den första perioden, så lagen gick till pausvila med ställningen 0:0.

Den andra halvleken började positivt för litauerna – efter en passning från Paulus Golubickas hoppade Armandas Kučys högre än alla andra och skickade in bollen i mål.

Efter den här sparken lugnade spelet ner sig lite och inget av lagen hade några riktigt heta chanser.

Men litauerna sköt snart igen, när Artūras Dolžnikovas snappade upp bollen, tog sig över nästan halva planen och sköt in bollen i det övre hörnet av målet och ökade på sin ledning.

Letterna återvände inte till matchen och segern gick till litauerna.